LOADING...

english

 


ebook

Μεγάλος Διαγωνισμός 3X3!


3 ΔΩΡΑ και 3 εναλλακτικοί τρόποι συμμετοχής

Κερδίστε ένα Ipad mini 4 κάθε εξάμηνο, μία πλήρη κατασκευή ιστοσελίδας κάθε μήνα και ένα συλλεκτικό καπέλο κάθε εβδομάδα με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους συμμετοχής. Κατεβάστε την εφαρμογή και φτάστε τη μέχρι το τέλος, ή αποκτήστε τουλάχιστον ένα απο τα μυθιστορήματα της σειράς Clue Story. Κερδίστε επιπλέον συμμετοχές μέσω της σελίδας του Clue Story στο facebook!
- LIFE IS A RIDDLE... KEEP ON SOLVING.

Διαγωνισμός Clue Story

freeapp

1ος Τρόπος Συμμετοχής:

Διαβάστε του Ορους Συμμετοχής

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή Clue Story στην Ios ή στην Android συσκευή σας και φτάστε τη μέχρι το τέλος. Μόλις φτάσετε στον επίλογο του τελευταίου κεφαλαίου, θα εμφανιστεί η Φόρμα Συμμετοχής στον διαγωνισμό. Λύστε τους γρίφους και διεκδικήστε το μεγάλο δώρο, ένα ipad mini 4 WiFi, 128GB, προσφορά της εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων SITE-S.

iosgoogleplay

contest

2ος Τρόπος συμμετοχής:

-Όσοι δεν κατεβάσατε ή δεν τερματίσατε την εφαρμογή, ή όσοι θέλετε επιπλέον συμμετοχές και επιπλέον πιθανότητες να κερδίσετε, μπορείτε να αποκτήσετε τουλάχιστον ένα απο τα μοναδικά βιβλία Clue Story! Στις πρώτες σελίδες του κάθε βιβλίου θα βρείτε έναν μοναδικό "κωδικό συμμετοχής" στο διαγωνισμό. Συμπληρώστε τον στην παρακάτω φόρμα και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

freeapp

3ος Τρόπος Συμμετοχής:

Για να διεκδικήσετε και τα υπόλοιπα δώρα του διαγωνισμού που είναι:
-Μία πλήρης κατασκευή ιστοσελίδας κάθε μήνα απο την εταιρεία SITE-S και
-Ένα συλλεκτικό μπλέ ή μαύρο καπέλο "Clue Story" κάθε εβδομάδα,
>κάντε LIKE, ΣΧΟΛΙΟ και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στην πρώτη δημοσίευση του διαγωνισμού που θα βρείτε στη σελίδα του Clue Story στο facebook!


contest

Σημαντικές Πληροφορίες:

-Μπορείτε να επιλέξετε παραπάνω απο έναν τρόπο συμμετοχής. Κάθε ένας τρόπος είναι και μία έξτρα συμμετοχή του ονόματός σας στη λίστα όλων των μελλοντικών κληρώσεων.
-Τα καπέλα κληρώνονται κάθε Κυριακή, οι κατασκευές website κάθε 1η του μήνα και το επόμενο ipad mini 4 θα κληρωθεί την Κυριακή 24/12/2017. Οι ανακοινώσεις θα γίνονται στη σελίδα του Clue Story στο facebook!

Όροι Συμμετοχής:

- 1. Η εφαρμογή της σειράς βιβλίων Clue Story (Διοργανωτής) διοργανώνει διαγωνισμό με δώρα ένα (1) Ipad mini 4, Wifi, 128gb που θα κληρωθεί στις 24/12/2017, μία κατασκευή ιστοσελίδας κάθε πρώτη του μήνα μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού και ένα καπέλο "Clue Story" κάθε κυριακή μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού. Τα δώρα είναι μια ευγενική προσφορά του χορηγού: SITE-S
- 2α. Τα δώρα δεν αντικαθίστανται, ανταλλάσσονται ή εξαργυρώνονται με άλλες υπηρεσίες, πράγματα ή μετρητά. Είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται, δεν εκχωρούνται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα. Μετά την παραλαβή του κάθε δώρου απο τον νικητή, ο Διοργανωτής απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σχετική με την κατάσταση, συντήρηση, ποιότητα και κάθε είδους αξίωση που αφορά τα δώρα του παρόντος διαγωνισμού.
- 3α. Δικαίωμα συμμετοχής και για τα τρία δώρα έχει οποιοσδήποτε ενήλικος κατεβάσει την εφαρμογή "Clue Story" και καταφέρει να φτάσει μέχρι το τελευταίο κεφάλαιο, στο οποίο θα εμφανιστεί η φόρμα συμμετοχής. Εναλλακτικά, συμμετέχει στον διαγωνισμό όποιος αποκτήσει τα βιβλία Clue Story 1 ή/και Clue Story 2 και συμπληρώσει στην αντίστοιχη φόρμα τον κωδικό συμμετοχής που θα βρεί στις πρώτες σελίδες των βιβλίων, έως την ημέρα της κλήρωσης. Στις εν λόγω φόρμες θα συμπληρώσει το ονοματεπώνυμό του και το email του. Kάθε συμμετέχων συναινεί ρητά και ανεπιφύλακτα όπως τα προσωπικά του στοιχεία (όνομα, email) χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς του Διαγωνισμού καθώς και για μελλοντική ενημέρωση των συμμετεχόντων. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν. 2472/ 1997, όπως ισχύει, το Ν. 2774/ 1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
-3β. Δικαίωμα συμμετοχής για τα δύο δώρα (Κατασκευή Ιστοσελίδας και καπέλο Clue Story) έχει οποιοσδήποτε ενήλικος, κάτοχος προφίλ στο facebook, πατήσει Like (Μου αρέσει), κάνει σχόλιο και δημόσια κοινοποίηση της δημοσίευσης του διαγωνισμού στη σελίδα του Clue Story στο facebook. (στη πρώτη δημοσίευση που θα υπάρχει καρφιτσωμένη στην κορυφή των δημοσιεύσεων της σελίδας)
- 4. Ο πρώτος διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 24/12/2017 στις 12.00 ακριβώς, την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση που θα εξάγει το ονοματεπώνυμο του νικητή του μεγάλου δώρου. Σε περίπτωση ανανέωσής του για ακόμη ένα εξάμηνο, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση. Το αποτέλεσμα της κλήρωσης, αλλά και τα επιμέρους αποτελέσματα των κληρώσεων των δώρων που θα δίνονται ανα μήνα και ανα εβδομάδα, θα ανακοινώνονται με δημόσια ανάρτηση στη σελίδα του Clue Story στο Facebook.
- 5. Σε κάθε περίπτωση, ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με το μεγάλο νικητή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του (e-mail). Ρητά δηλώνεται ότι ο Διοργανωτής θα επιχειρεί την προαναφερθείσα επικοινωνία για διάστημα δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της κλήρωσης κατά τα ανωτέρω. Σε περίπτωση αποτυχίας επίτευξης της σχετικής επικοινωνίας, η προσπάθεια ειδοποίησης του νικητή θα θεωρείται άκαρπη. Εάν κάποιος νικητής δεν αποδεχτεί το δώρο που δικαιούται ή δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του, αναιρείται κάθε αξίωση ως προς τον διαγωνισμό.
- 6. Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των δώρων έχουν ώς εξής: Το πρώτο δώρο είναι ένα Ipad mini 4, wifi, 128gb, λευκού χρώματος και αξίας αγοράς 490 ευρώ.
- 6β. Το δεύτερο δώρο είναι μια ολοκληρωμένη κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας απο designer της ομάδας της SITE-S. Διευκρινίζεται ρητά πως το δώρο αφορά μόνο την υπηρεσία της κατασκευής ενος διαφημιστικού website (εκτός e-shop) κατα τις προτιμήσεις και τις υποδήξεις του νικητή του δώρου στα πρότυπα του πακέτου "PRO" που παρέχει η SITE-S. Δεν περιλαμβάνει τα ετήσια έξοδα φιλοξενίας (hosting) και τα έξοδα κατωχήρωσης ονομάτων χώρου (domain names), στα οποία θα υπάρξουν ειδικές εκπτώσεις για τους νικητές του εν λόγω διαγωνισμού. Βασική προϋπόθεση για την αποδοχή του δώρου, είναι η αρχική συμφωνία του νικητή με την Site-S για τα τελικά ετήσια έξοδα φιλοξενίας, διαχείρισης και ονομάτων χώρου.
-6γ. Το τρίτο δώρο είναι ένα συλλεκτικό καπέλο Clue Story με τυπωμένο το λογότυπο "LIFE IS A RIDDLE, KEEP ON SOLVING" σε μπλέ ή μαύρο χρώμα. Τα χρώματα των καπέλων θα επιλέγονται βάσει διαθεσιμότητας.
- 7. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει μονομερώς κατά τη διακριτική του ευχέρεια τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του, να αλλάξει το δώρο ή να ματαιώσει ή να αναβάλει το Διαγωνισμό με προηγούμενη ανακοίνωση στην παρούσα σελίδα ή στη σελίδα του Clue Story στο Facebook.
- 8. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την αποδοχή των παραπάνω όρων από τους συμμετέχοντες.

contest

diagonismos

 

ios

googleplay