LOADING...

english

 


ebook

Νέος Διαγωνισμός!


11 ΔΩΡΑ και 4 εναλλακτικοί τρόποι συμμετοχής

*Η νικήτρια του προηγούμενου διαγωνισμού με δώρο ένα Ipad mini 4, είναι η Χριστιάννα Σερέτη.
Στον Νέο διαγωνισμό του Clue Story διεκδικείτε 11 καταπληκτικά επιτραπέζια παιχνίδια. (UNLOCK,ESCAPE ROOM-THE GAME, CLUEDO κα). Πολλοί Νικητές, Πολλά Δώρα (συνολικής αξίας 260 ευρώ) συνεπώς, περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε! - LIFE IS A RIDDLE... KEEP ON SOLVING.

Διαγωνισμός Clue Story

freeapp

1ος Τρόπος Συμμετοχής:

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή Clue Story στην Ios ή στην Android συσκευή σας και φτάστε τη μέχρι το τέλος. Πιστεύετε ότι μπορείτε να λύσετε τους γρίφους και να διεκδικήσετε τα μεγάλα δώρα?

Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε +3 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ του ονόματός σας σε όλες τις κληρώσεις.

ios

googleplay

(Παρακάτω θα βρείτε τη Φόρμα Συμμετοχής)

contest

2ος Τρόπος συμμετοχής:

Αποκτήσετε τουλάχιστον ένα απο τα τέσσερα βιβλία Clue Story!:

- Clue Story 1, Μια ιστορία Γρίφος (+1)
- Clue Story 2, Σκέψου με τα μάτια μου (+2)
- Clue Story 3, Ποιος κρυβόταν πίσω από τα άλυτα μυστήρια του 20ου αιώνα (+3)
- Νέο Κόμικ, Ένα Ταξίδι στο Διάστημα (+4)

Στις πρώτες σελίδες του κάθε βιβλίου θα βρείτε έναν μοναδικό "κωδικό συμμετοχής" στο διαγωνισμό. Συμπληρώστε τον στη φόρμα συμμετοχής και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε από +1 έως +10 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ του ονόματός σας σε όλες τις κληρώσεις.

freeapp

3ος Τρόπος Συμμετοχής:

Κάντε LIKE, ΣΧΟΛΙΟ και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στο βίντεο της δημοσίευσης του διαγωνισμού που θα βρείτε στη σελίδα του Clue Story στο facebook!

Στο Σχόλιό σας μπορείτε να επιλέξετε ποιο δώρο προτιμάτε ή να κάνετε TAG (προσθήκη ετικέτας) κάποιον φίλο σας που θα ενδιαφερόταν για τον διαγωνισμό!

video

Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε +1 Συμμετοχή του ονόματός σας σε όλες τις κληρώσεις.

(Παρακάτω θα βρείτε τη Φόρμα Συμμετοχής)

contest

4ος τρόπος συμμετοχής:

-Λύστε τον "κρυμμένο γρίφο" που θα ανακαλύψετε στο βίντεο του διαγωνισμού και δώστε την απάντησή σας στη φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού (όχι σε σχόλιο στο βίντεο).

-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΔΩΡΑ:

- 2X UNLOCK, 2X ESCAPE ROOM - THE GAME, 3X CLUEDO ή CLUEDO JUNIOR (κατ' επιλογή του νικητή) και 4Χ Επιτραπέζια "Προπονητής Μαθηματικών". Οι κληρώσεις θα πραγματοποιούνται κάθε 1η του μήνα και οι ανακοινώσεις των νικητών θα γίνονται στη σελίδα του Clue Story στο facebook!

 

Όροι Συμμετοχής:

- 1. Το ClueStory.gr διοργανώνει διαγωνισμό με με συνολικά 11 δώρα, συγκεκριμένα 11 επιτραπέζια παιχνίδια συνολικής αξίας 256 ευρώ. Δύο (2) UNLOCK (αξίας 35€ το καθένα), Δύο (2) ESCAPE ROOM - THE GAME (αξίας 30€ το καθένα), Τρία (3) CLUEDO ή CLUEDO Junior (κατ'επιλογή του νικητή - αξίας 22€ το καθένα) και τέσσερα (4) επιτραπέζια "Προπονητής Μαθηματικών" (αξίας 15€ το καθένα)
- 2. Τα δώρα δεν αντικαθίστανται, ανταλλάσσονται ή εξαργυρώνονται με άλλες υπηρεσίες, πράγματα ή μετρητά. Είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται, δεν εκχωρούνται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα. Μετά την παραλαβή του κάθε δώρου απο τον νικητή, ο Διοργανωτής απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σχετική με την κατάσταση, συντήρηση, ποιότητα και κάθε είδους αξίωση που αφορά τα δώρα του παρόντος διαγωνισμού.
- 3. Δικαίωμα συμμετοχής έχει οποιοσδήποτε ενήλικος κάτοικος Ελλάδας. Οι συμμετέχοντες κερδίζουν επιπλέον συμμετοχές (δηλαδή επιπλέον καταχωρήσεις του ονόματός στη λίστα των κληρώσεων και συνεπώς επιπλέον πιθανότητες να κληρωθούν) με τέσσερις εναλλακτικούς τρόπους. Α) Κατεβάζοντας και τερματίζοντας την εφαρμογή "Clue Story - Μια Ιστορία Γρίφος" στην IOS ή ANDROID συσκευή του κερδίζει τρείς (3) συμμετοχές. Β) Αγοράζοντας τα αυθεντικά βιβλία Clue Story από το ClueStory.gr τα οποία αναγράφουν στις πρώτες σελίδες τους τον αντίστοιχο Κωδικό Συμμετοχής. Συγκεκριμένα, το εικονογραφημένο βιβλίο ClueStoryΚόμικ προσφέρει τέσσερις (4) συμμετοχές, το ClueStory1 μία (1) συμμετοχή, το ClueStory2 δύο (2) συμμετοχές και το ClueStory3 τρεις (3) συμμετοχές. Γ) Πατώντας "Like", κάνοντας σχόλιο και κοινοποιώντας δημόσια το βίντεο ή τη δημοσίευση του διαγωνισμού στον προσωπικό λογαριασμό facebook, ο συμμετέχων κερδίζει άλλη μια συμμετοχή και Δ) Λύνοντας τον "κρυμμένο Γρίφο" ο οποίος εμφανίζεται στο προωθητικό video του διαγωνισμού στη σελίδα του Clue Story στο facebook κερδίζει άλλη μία (1) συμμετοχή. Σε κάθε περίπτωση, για να θεωρηθεί έγγυρη η κάθε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρωθεί η φόρμα συμμετοχής που εμφανίζεται στην παρούσα σελίδα. Οι συμμετοχές δεν καταχωρούνται αυτομάτως μετά την συμπλήρωση της φόρμας, αλλά κατόπιν ελέγχου ορθότητας και εγγυρότητας. Στη φόρμα συμμετοχής ο συμμετέχων θα συμπληρώσει το ονοματεπώνυμό του και το email του. Kάθε συμμετέχων συναινεί ρητά και ανεπιφύλακτα όπως τα προσωπικά του στοιχεία (όνομα, email) χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς του Διαγωνισμού καθώς και για μελλοντική ενημέρωση των συμμετεχόντων. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν. 2472/ 1997, όπως ισχύει, το Ν. 2774/ 1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
- 4. Οι κληρώσεις των 11 δώρων θα πραγματοποιούνται κάθε πρώτη του μήνα στις 12:00μμ ξεκινώντας από την πρώτη Μαρτίου 2018 και καταλήγοντας στην 1η Ιανουαρίου 2019 και οι νικητές θα ανακοινώνονται με δημόσια ανάρτηση στη σελίδα του Clue Story στο Facebook. Η σειρά των δώρων που θα κληρώνονται θα αποφασίζεται από τον διοργανωτή την ημέρα της κάθε κλήρωσης.
- 5. Σε κάθε περίπτωση, πέρα από τη δημόσια ανακοίνωση των κληρωθέντων, ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τον κάθε νικητή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσής του (e-mail). Ρητά δηλώνεται ότι ο Διοργανωτής θα επιχειρεί την προαναφερθείσα επικοινωνία για διάστημα δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της κλήρωσης κατά τα ανωτέρω. Σε περίπτωση αποτυχίας επίτευξης της σχετικής επικοινωνίας, η προσπάθεια ειδοποίησης του νικητή θα θεωρείται άκαρπη. Εάν κάποιος νικητής δεν αποδεχτεί το δώρο που δικαιούται ή δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του, αναιρείται κάθε αξίωση ως προς τον διαγωνισμό.
- 6. Κάθε συμμετέχων αποδέχεται πως τα χαρακτηριστικά των εν λόγω επιτραπέζιων παιχνιδιών (όπως μέγεθος, γλώσσα, ποιότητα κατασκευής κλπ.) ενδέχεται να ποικίλουν από κατάστημα σε κατάστημα, κατά συνέπεια ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με τα δώρα, ούτε αποκτά την υποχρέωση να αντικαταστήσει κάποιο από αυτά για οποιονδήποτε λόγο. Ενδέχεται οι συσκευασίες κάποιων εκ των δώρων να είναι μη σφραγισμένες ή εκ των προτέρων ανοιγμένες.
- 7. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει μονομερώς κατά τη διακριτική του ευχέρεια τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του, να αλλάξει τα δώρα, να ματαιώσει ή να αναβάλει το Διαγωνισμό με προηγούμενη ανακοίνωση στην παρούσα σελίδα ή στη σελίδα του Clue Story στο Facebook.

- 8. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την αποδοχή των παραπάνω όρων από τους συμμετέχοντες.

contest

diagonismos

 

ios

googleplay